Media

#MEDIA

#MEDIA

#MEDIA

#MEDIA

#copy

Te hozod a terméket, mi pedig segítünk benne hogyan mutasd be a közönségednek. 

Megírjuk a szövegeket, megtervezzük a megjelenést, elkészítjük a filmet és az animációt, de akár a publikációban is segítünk!

#slogan #script
#article #brief #synopsis

#film

Imádunk filmeket készíteni, ráadásul ennek minden terhét le tudjuk venni rólad. Fantasztikus operatőrökkel, ollókezű vágókkal, coloristekkel, sminkesekkel, világosítókkal együtt várjuk ugrásra készen az összes lehetőséget.

#tvc #image
#live #travel #vlog

#animáció

Már több mint 14 éve készítünk animációkat. Dolgoztunk már animációs feature filmen, TVC-n, színpadi és tv-s animációkon, épületvetítéseken, explainer filmeken és különböző mockup anyagokon. 2D vagy 3D? Mindkettő jöhet!

#2D #3D #explainer
#minimal #feature

#illusztráció

Design, animáció és illusztráció kéz a kézben járnak. Különböző látásmódú és stílusú grafikusaink készen állnak céges arculatok, formatervezés, vagy akár könyvillusztrációs feladatok tökéletes ellátására.

#2D #3D
#ident #design #web

Ahhoz, hogy az oldalunkat úgy lásd ahogy azt elképzeltük, valamint ahhoz, hogy mi is kapjunk egy minimális visszajelzést arról, hogy mit tartotok érdekesnek és mit kevésbé, meglepő módon elhelyeztünk pár alapvető sütit az oldalon (Google Analytics, Facebook). Kérlek ennek tudatában olvass tovább minket! Amennyiben ez számodra nem elfogadható, úgy hívj bátran inkább telefonon (+36.30.318.6624)! :)