#EVENTS

0 +
Online Rendezvény
0 +
Online Konferencia
0 +
Online EXPO
0 +
Résztvevő

2020-ban a Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága elismerése érdemesnek tartotta Xhibitor digitális rendezvényplatformunkat.

2021-ben gazdagabbak lettünk Business Excellence Award díjával a MICE Business Day 2020 és 2021 digitalizációjáért és online kivitelezéséért. 

#online

Full online rendezvény a saját fejlesztésű
Xhibitor-rendszerünkkel! 
Kiszolgáltunk már expokat, konferenciákat és workshopokat is a segítségével. Teljesen személyre- és brand-re szabható, valamint tartalmaz minden olyan lehetőséget aminek a segítségével a résztvevőid kapcsolatba léphetnek egymással a rendezvény teljes területén. A monetizációs lehetőségekre nem érdemes túl sok időt fecsérelni, MINDEN felület értékesíthető…

Nem hiszed? Kérj egy időpontot és szakértőnk körbevezet egy demo rendezvényen, ahol az esetleges plusz igényeidre is megtalálhatjátok a megoldást!

#hybrid

Hagyományos eseményt szervezel, de szeretnéd elérni azokat az embereket is akik nem tudnak személyesen megjelenni a rendezvényen? Terjeszd ki a lehetőségeket és nyiss a hibrid megoldások felé, ahol a rendezvény egyes aspektusai távolról, interaktív módon követhetők!

Hogyan? Attól függ mit szeretnél! Foglalj egy időpontot és szakértőnk megmutatja a lehetőségeket!

#digital

Hagyományos rendezvényt szervezel, nem szeretnél hibrid megoldást, de szeretnéd a felhasználói élményt a csúcsra járatni és közben a lehető legtöbb terhet levenni a nyakadról?
Digitalizálj! Értékesíts online, vagy appon keresztül, informálj mobilon és segítsd a rendezvényen történő navigációt elektronikus megoldásainkkal! Közben pedig ne felejtsd el kihasználni az újonnan megjelenő felületeid reklámértékét sem! 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és szakértőnk néhány órán belül felkeres, hogy minél előbb választ kapj a kérdéseidre!